Forretningsoverblik

EBS NORDIC har specialiserede konsulenter til opgaver indenfor energi- og forsyningssektoren herunder Business Consultants, Technical Consultants, Project Managers, Executive Managers

Vi sikrer, at du får udnyttet det fulde potentiale af dine ressourcer og løsninger. I et tæt samarbejde med vores kunder skaber vi værdi og leverer vores ydelser i enten projektform eller gennem partnerskabsaftaler.
Vejen til større effektivitet går først og fremmest gennem forretningsforståelse, menneskelig indsigt og kreativitet. Vi skal forstå din virksomhed, sætte os ind i både dine og dine medarbejderes behov og derefter bruge vores hoveder til at finde en løsning. Først derefter kommer teknologien ind i billedet.
Hos EBS NORDIC har vi mange års erfaring med at bruge hovedet. Vi optimerer processer, gør information tilgængelig og skaber systemer, der letter arbejdsgangene. Til glæde for dig og dine medarbejdere. For effektiviteten i din virksomhed. Og ikke mindst for din bundlinje.

EBS Team Consulting - dedikeret til energi- og forsyningssektoren

 • Senior konsulenter med speciale indenfor Customercare & Billing, ERP samt Asset Management.
 • Senior konsulenter til optimering af forretningsprocesser ifm. Customercare & Billing.
 • Senior konsulenter til migreringsopgaver ifm. Customercare & Billing.
 • Senior projekt-/programledere.
 • Partnerskab / rådgivning om udvikling af nye applikationer.
 • Senior udbudskonsulenter.
 • Strategisk rådgivning, vurdering af om I har det mest optimale set-up ift. Customercare & Billing, ERP og Asset Management.
 • Interim management, vores mission er at styrke jeres forretning med de rigtige kompetencer, når I har brug for det.

Vi har stærke kompetencer ift. Customercare & Billing og her med fokus på hvorledes vi kan understøtte datavalideringer, dataoptimering og rapportering, dokumentation af revisionspor etc. med vores viden og vores koncept QwexSQL.

EBS Team Billing Solutions - dedikeret til energi- og forsyningssektoren
med baggrund i vores viden gennem mange år i energi- og forsyningssektoren har vi været rundt i markedet og (gen)vurderet de løsninger som i dag findes til Customercare & Billing. Der er kommet flere nye aktører på markedet nationale og internationale, hvor vi finder det interessant at følge udviklingen i samspil med eksisterende løsninger.

Kendetegn for disse nyere løsninger er blandt andet:

 • Moderne løsninger, som tager udgangspunkt i nye teknologier.
 • Set-up der har dedikeret fokus på optimerede processer i afregning, god kundeservice og cost-to-serve der gør en forskel på bundlinjen.

Spørgsmål der naturligt rejser sig hos jer, kunne være har vi ’den bedste løsning’, ’det mest optimale set-up’ osv. Det spørgsmål kan være svært internt at svare på uden at være partisk. Det kan vi hos EBS NORDIC hjælpe jer med at behovsafklare. Der er flere veje der kan anbefales, det ene udelukker ikke det andet og rækkefølgen er vilkårlig. Én af flere modeller kunne være:

 • EBS NORDIC udarbejder en Assessment af jeres forretningskrav og økonomi, mappet i forhold til jeres nuværende Customercare & Billing løsning.
 • EBS NORDIC indbyder de forskellige markeds leverandører til en defineret fokus præsentation, hvor jeres repræsentanter deltager.
  Vi har stor erfaring med de fleste løsninger til Customercare & Billing, herunder SonWin, MECOMS, Xellent, Easy Energy m.fl.

EBS Task Force Team - dedikeret til energi- og forsyningssektoren

 • Team Customercare and Billing, er kontraheret til et stort energiselskab i Belgien. Vi deltager med konsulenter fra vores Task Force Team. Vores konsulenter arbejder i et stort internationalt set-up med konsulenter fra Europa.
 • Vi tilbyder etablering af Task Force Utility teams til jeres dedikerede brug fx til udviklingsopgaver, support etc.