Om EBS Nordic

OM EBS Nordic
“Energy Business Solutions” Nordic

EBS Nordic er en ny etableret konsulentvirksomhed med fokus på energi- og forsyningssektoren. Vi er en ung, men allerede succesfuld virksomhed i hastig vækst.

Vi har samlet en række af de bedste konsulenter og kompetencer inden for netop denne branche og vores skarpe fokus hjælper os med at tilbyde de mest innovative og værdiskabende løsninger til vores kunder.

DET BEDSTE FRA DE STØRSTE

Med en baggrund fra nogle af de største nationale og internationale konsulenthuse som EMT Nordic, Sonlinc, KMD, EG, CGI, Powel, Infor m.fl. har vi taget en række kompetencer og metoder med os.

Du får i et samarbejde med os en struktureret partner, der arbejder efter faktabaserede metoder – og som kontinuerligt fokuserer på, at skabe mærkbare resultater for vores kunder. Vi differentierer os på to væsentlige parametre:

•  Vi vil være specialister

Vi er et specialisthus, hvor man ved alt om noget i stedet for noget om alt. Det sætter os i stand til at tiltrække dygtige konsulenter, der brænder for netop deres kompetenceområde og som har dyb erfaring inden for energi- og forsyningssektoren. Det kommer vores kunder til gode, som kan trække på stærkt motiverede konsulenter, som kender sektorens forretningsprocesser ind og ud.

• Vi vil være nyskabende

Vi forsøger også at adskille os fra de store konsulenthuse på et andet væsentligt område. Nemlig ved at være opsøgende, nysgerrige og nyskabende. Vi kommer med en tung erfaringsbase, men er på grund af vores størrelse og unge alder ikke hæmmet af historiske og bureaukratiske begrænsninger.
Derfor kan vi lettere tage fat på vores kunders mest presserende udfordringer – med en kombination af erfaring og nyskabelse. Det fokuserede og innovative miljø tiltrækker de dygtigste konsulenter, som bliver motiverede af at kunne gøre en mærkbar forskel i en virksomhed, hvor man kan tage initiativ og få ledelsesansvar.

Med andre ord: Vores fokus er vores styrke

Du er meget velkommen til at ringe/skrive, hvis du er nysgerrig efter at høre mere.

Venlig hilsen
Jesper Kaysen | +45 5214 7236 | jk@ebsnordic.com