Om EBS NORDIC

Energy Business Solutions Nordic

Vi er et Konsulenthus med høj faglighed, vækst og tilfredse kunder

EBS NORDIC et konsulenthus med fokus på Energi- og Forsyningssektoren - høj faglighed, konstant vækst og meget tilfredse kunder. Vi hjælper vores kunder med at optimere forretning og it med afsæt i digitalisering, dyb teknisk specialisering samt en solid forretningsforståelse for virksomheders særlige udfordringer og investeringer i it-strategiske tiltag og løsninger.

EBS NORDIC er modsat andre konsulenthuse leverandøruafhængige og har konsulentkompetencer, der strækker sig fra tunge forretningskonsulenter til dybe teknologispecialister. Det gør os i stand til at løse komplekse projekter både på tværs af kundens forretning og it, samt at gennemføre specialiserede tekniske løsninger, som samtidig understøtter kundens forretning, forbedrer kundeoplevelsen og øger virksomhedens indtjening.

Synergien mellem konsulenternes stærke kompetencer kombineret med EBS NORDIC's forretningsmodel differentierer os i markedet, og gør EBS NORDIC til en kompetent og professionel samarbejdspartner for din virksomhed.

EBS NORDIC tilbyder ydelser og leverancer inden for og på tværs af følgende hovedområder

 • Business Consulting: EBS NORDIC kan hjælpe dig med at skabe sammenhæng mellem it og forretningen, så it investeringens forretningsmæssige værdi maksimeres og organisationens indtjening, kvalitet og service optimeres. Vi tilbyder en bred vifte af ydelser inden for business consulting fra forretningsstrategi, it-strategi og forretnings– og driftsprocesser til projektledelse, og vi sammentænker altid EBS NORDIC's samlede kompetencer og ydelser i vores arbejde, når der er behov for det.

 • Udvikling: EBS NORDIC udvikler og implementerer kundespecifikke løsninger, som sikrer forretningsmæssig værdi. Vi tilbyder både assistance til at tilpasse og skræddersy standardapplikationer fra de store softwareudbydere og til udvikling og vedligehold af kundespecifikke løsninger. Vi lægger vægt på, at vores løsninger og anvendelse af teknologi altid er fremtidssikret og bidrager til at effektivisere forretningen.

Fokuserede løsninger og synergier mellem kompetencer
EBS NORDICs dybt tekniske konsulenter arbejder tæt sammen med EBS NORDICs strategi og management konsulenter, og sikrer dermed dig som kunde en helhedsorienteret rådgivning, hvor teknologien ikke bliver et mål i sig selv, men et middel til at forbedre forretningen og dermed øger værdien for vores kunder. EBS NORDICs leverancer har allerede vist sin værdi hos eksisterende kunder og resulterer typisk i længerevarende samarbejdsrelationer, hvor stadig nye opgaver løses af vores konsulenter.

Vi differentierer os på to væsentlige parametre:

 • Vi vil være specialister
  Vi er et specialisthus, hvor man ved alt om noget i stedet for noget om alt inden for energi- og forsyningssektoren.
  Det kommer vores kunder til gode, som kan trække på stærkt motiverede konsulenter, som kender sektorens forretningsprocesser ind og ud.

 • Vi vil være nyskabende
  Vi forsøger også at adskille os fra de store konsulenthuse på et andet væsentligt område. Nemlig ved at være opsøgende, nysgerrige og nyskabende.
  Det fokuserede og innovative miljø tiltrækker de dygtigste konsulenter, som bliver motiverede af at kunne gøre en mærkbar forskel i en virksomhed, hvor man kan tage initiativ og få ledelsesansvar.

Vores fokus er vores styrke !