Udvikling

udviklingsprojekter dedikeret til energi- og forsyningssektoren

Der er et stort potentiale for at effektivisere arbejdsgange og processer i organisationen ved at udvide anvendelsen af it-løsninger.
EBS NORDIC udvikler og implementerer kundespecifikke løsninger, som sikrer forretningsmæssig værdi, ligesom vi skræddersyer standardapplikationer fra softwareudbydere, så du opnår det fulde udbytte af standardløsninger. Vi har stor erfaring med de fleste løsninger til Customercare & Billing, herunder SonWin, MECOMS, Xellent, Easy Energy m.fl. samt ERP, CRM og Asset Management løsninger

EBS NORDIC tilbyder både assistance til udvikling og vedligehold af kundespecifikke løsninger og til at tilpasse og skræddersy standardapplikationer fra andre softwareudbydere. Vi lægger vægt på, at vores løsninger og anvendelse af teknologi altid er fremtidssikret, i fuld overensstemmelse med de offentlige standarder og bidrager til at effektivisere forretningens processer.

EBS NORDIC's konsulenter inddrager forretningen i udvikling af løsninger for at sikre den gode rådgivning, og at løsningen understøtter forretningen. Nogle af vores største og mest avancerede løsninger er komplekse udviklingsopgaver, hvor vi vinder tilbud og lykkedes med udviklingsprojekter, som andre konsulenthuse ikke tilbydes. Udviklingsprojekter, hvor EBS NORDIC har skabt solide resultater hos kunderne, og på alle områder bl.a. på tid, kvalitet, økonomi og understøttelse af forretningsgange og processer imødekommer kundens forventninger og indfrier den indgåede kontrakt med kunden.

Flere af vores udviklingsopgaver gennemføres i tæt samarbejde med vores partnere i ind- og udlandet, som sætter os i stand til at løse endnu større og mere komplekse opgaver hos kunder på højt kvalitetsniveau og til konkurrencedygtige priser.